A Magyar Kupa negyeddöntőjét követően már bajnoki mérkőzést is játszott a Haladás női röplabda együttese. Vasárnap este szinte telt ház volt az új sportkomplexum tornacsarnokában, ahol nemcsak a sportág szimpatizánsai, hanem röplabdázók, futsalosok is szorítottak a szombathelyiek sikeréért.

Már a kezdésénél jelezték a zöld-fehérek, hogy komolyan kell venni őket. Látványos akcióval gyűjtöttek pár pontot, aztán a vendég csapat is felvette a kesztyűt. Sokáig fej-fej mellett haladtak az együttesek, aztán a Haladás játékosai egyre több hibát követtek el, amit a nagy nevű ellenfél könyörtelenül kihasznált (17-25). A folytatásra összekapta magát a Hali és sokáig úgy tűnt, hogy sikerülhet egalizálniuk a hazaiaknak.

Haladás – Jászberény női röplabda mérkőzés

Közzétette: Hungary Sport – 2017. december 10.

Ajla Paradžik és Andrea Kalman pontjaival 17-17-re módosították az állást Azonban a döntő pillanatokban megremegett a kéz, így a második szett végén is a vendégek örülhettek (20-25). Az utolsó játéknál becsületesen küzdött a Haladás, de szépíteni sem sikerült. A sorozatterhelés és a sérülések alaposan megtizedelték a szombathelyieket. A zöld-fehérek csapatában egyébként ott volt Pető Tamara is, aki visszatért a vasi megyeszékhelyre (17-25).

Legközelebb Békéscsabára látogatnak a szombathelyiek, majd a Nyíregyháza elleni Magyar Kupa visszavágóval zárják a 2017-es esztendőt.

 

Haladás – Jászberény
0:3
(-17, -20, -17)

Haladás: Bagyinka, Kalman, Kinser, Merklinné, Pető, Paradzik.
Csere: Zoltán, Farkas (liberók), Reljić, Bokor, Horváth D., Dancsecs
Vezetőedző: dr. Mucsi Péter.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!