December 16-án, szombaton a Ludus Gym-ben tartanak egy challenge napot, amely egy adománygyűjtő esemény is lesz. A komoly felkészülést igényel, ha valaki ezen a sportrendezvényen szeretne megmérettetni.

A délelőtt folyamán 9-kor és 11-kor kezdődik a kihívás egy közös bemelegítéssel, majd veszi kezdetét az embert próbáló feladat. (Létszámtól függően a szervezők terveznek egy csoportot 13 órára is.) Dagadnak majd az izmok, hiszen komoly feladatokat lehet/kell teljesíteni.

A bátrabban 100 kilogramm súllyal guggolhatnak százat, de csak a fantázia szabhat határt a kihívásnak. Néhány ötlet, amelyet a szervezők javasolnak:
-1000 swing (lányok kb. 12-16 kg, fiúk 24kg)
-200 és 500 közötti fallabda
-50 Muscle Up (gyürün vagy rudon)-80 HSPU-110 Pistol (nem kötelező sorrend, az ismétlésszámokat kell összegyűjteni)
-100 Dead Lift-100 Burpee
-10.000 m Row

Ugyanakkor mindenki saját képességének, felkészültségének megfelelően hajtsa meg magát, hiszen ez nem verseny. Ha ellenfelet is kell választani, akkor az önmagunk legyen.

Az erőpróbának pedig lesz egy másik, nemes célja is. A sportemberek méltó módon szeretnék búcsúztatni az évet, ezért a kihívást összekötik egy adománygyűjtési akcióval. A szervezők ezúttal Varga Ramónának (képünkön) szeretnének segíteni, hogy az ifjú hölgynek anyagi fedezetet biztosítsanak egy kéthetes intenzív terápiára.

2017. december 16. – 9:00
Szombathely, Ludus Gym

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!