Igazi örömünnep volt a kézilabda szerelmeseinek a péntek délután, hiszen a Haladás VSE szakosztálya csarnokavatót tartott az új sportkomplexumban. Mi mással lehetett volna méltóképpen ünnepelni, mint hangulatos összecsapásokkal. A kapunyitást követően a Brenner iskolások vették birtokba a pályát és melegítették be a közönséget.

Majd a zöld-fehér utánpótláskorú fiú és lánycsapatai is összemérték az erejüket, a közönség legnagyobb örömére. Bizony akadt néhány szülő, aki a lelátóról próbálta irányítani kedvenc csapatát. Az idő előrehaladtával a serdülő és az ifjúsági csapat is pályára lépett, hogy végül az este nagy durranása következzen: a Haladás-Érd csarnokavató összecsapás. (A találkozóról ITT olvashatnak részletesebben.)

A kézilabda mérkőzések mellett a szervezők igyekeztek különböző programokkal színesíteni a sportos délutánt, így volt tombola és büntetőlövő verseny is. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével dr. Takátsné dr. Tenki Mária és Sátory Károly városi képviselők, de más szakosztályok képviselői is szurkoltak a lelátón.

Ott volt a csarnokban dr. Mucsi Péter, a Haladás női röplabda csapatának szakmai igazgatója, valamint Hegedűs János labdarúgó, a Haladás egykori, és a Puskás Akadémia jelenlegi hátvédje is.

A rendezvény díszvendége Farkas Ágnes egykori olimpikon volt, akit a gyerekek még most is csillogó szemekkel bámultak. A magyar válogatott egyik legjobb átlövője egyébként meglepetéssel is szolgált, hiszen tombolaajándékként felajánlotta a mezét is, amelyet egy szerencsés kisfiú vihetett haza.

Az Érd gárdája is emlékezetes estével ajándékozta meg a szurkolókat, hiszen dedikált mezt ajánlottak fel. A nyertes legnagyobb meglepetésére külön jutalom is járt, hiszen a csapat egy közös fotózás kíséretében adta át a sportereklyét.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!