Két sportoló, aki pihenés mellett ugyanúgy időt szenttel szeretett sportágának is az ünnepi időszakban. Hámori Ádám ökölvívó csak kis időt engedélyezett pihenésre önmagának, hiszen várnak már rá a dolgos hétköznapot. Pálos Tamás, akinek a nevét a darts berkein belül ismerhetik, az aktív kikapcsolódás híveként a szabadidős tevékenységet sem veti meg. Persze félszemmel a kihagyhatatlan PDC világbajnokságot is követi, ha pedig lemaradna egy mérkőzésről, akkor a Hungarysport.hu-t olvasva pótolja mulasztását.

Pálos Tamás, darts: Az idén az ünnepeket kevés felhajtással,szűk családi körben pihenéssel kívánom eltölteni,de természetesen ebbe helyet kap az aktív pihenés is. Például korcsolyázunk a családommal, esetleg lovaglás is helyet kaphat. Ilyenkor egyébként az elmaradhatatlan PDC közvetítéseket is igyekszem megnézni. Ezt esetenként baráti körökben tesszük, feltéve, ha mindenki ráér és a csapat összejön.

Hámori Ádám ökölvívó: Nagyon szeretem én is a karácsonyi zsongást, van egy fajta hangulata, amely kellemessé teszi ezt az időszakot. Az ünnepeket a családommal és a barátaimmal fogom eltölteni. Ugyanakkor figyelnem kell az edzésre is, mert kezdődik az alapozás, ezért belevetem magam a kemény munkába. Azonban ilyenkor mégis csak a pihenésre és a szeretteimre helyezem a hangsúlyt.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!