ITT már olvashattak a december 30-i óévbúcsúztató jéggáláról, szombaton pedig már az újév első jeges vetélkedőjén jártunk, most erről tájékozódhatnak.

 

Varga Jenő jéglovag, a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség szakági vezetője és kollégái Emmi-s pólóban köszöntötték a kilátogató szombathelyieket. A főszervező a helyszínen elmondta, hogy az Emmi által támogatott december 30-i évzáró rendezvényt rekordlétszám jellemezte, de a január 6-i akadályversenyen is kicsalogatta a téli sportok szerelmeseit a kiváló időjárás. Már kora délelőtt rengetegen koriztak és várták a játékos vetélkedőket, no mg persze az értéke díjakat.

Az Emmi, a Magyar Szabadidősport Szövetség és a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség közös szervezésében öt korcsoportban, női és férfi kategóriában zajlottak a játékos küzdelmek – tájékoztatta honlapunkat a program főszervezője, aki azt is hozzátette, hogy ezúttal elég komplikált versenyekkel döntötték el, ki a legügyesebb.

Az elugrásos-átlépős technikai elem, a játékos síbotos tolás, majd a kapu alatti átbújás után floorball-vezetés volt a feladat. Először inkább a gyerekek voltak nagyon aktívak, aztán a felnőttek is nagyon belelendültek és nemcsak szurkoltak a gyermekeiknek, de ők maguk is színvonalas versenyt vívtak egymással és az elemekkel.

Varga Jenő azt is elárulta nekünk, hogy legközelebb január 20-án lesz Emmi által is támogatott rendezvény, ekkor családi vetélkedőket, fakutya-versenyt bonyolítanak majd le, de nagyon sok vicces és érdekes játék is lesz, amelyeken anyu-gyermek, apu-gyermek, két szülő-gyermek, két szülő-két gyermek versenyek szórakoztatják majd a Műjégpályára kilátogatókat, akiket persze majd akkor is rengeteg díjjal jutalmaznak. Február 18-án pedig egy igazán monumentális jégkarnevált rendeznek tűzijátékkal, ahol csocsó- és darts-verseny is a fesztiválozók igényeit szolgálja majd.

Az esemény házigazdája valamennyi alkalommal a Szova ZRt. lesz.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!