Január 9-én, kedd délelőtt az Illés Akadémia műfüves pályáján minden játékos ott volt, aki számít. Király Gáborék Jakab Csaba kapusedző vezetésével melegítettek, míg a mezőnyjátékosok Michal Hipp irányításával készültek. A pályán lévő labdarúgók között azonban volt egy új arc is, nevezetesen Szilvási Péter, aki próbajátékosként csatlakozott a zöld-fehérek tréningjére. Ugyanakkor hiányzók is akadtak: Myke Ramos kedd délután érkezik vissza a csapathoz, így Ő igazoltan volt távol.

Szilvási Péter a Honvéd Akadémiát követően a Fürth II.-ben rúgta a bőrt, mielőtt hazatért. Legutóbb a Debrecen játékosa volt a hátvéd.

Mészáros Karol szerződése december végén lejár, azonban a vezetőség szívesen leigazolná a tehetséges támadót. Ez viszont csapatán a DVSC-n múlik. Jánvári Gábor is távozott, Ő Kisvárdán folytatja pályafutását. Mint ismeretes Leandro Martinez pedig felhagyott az aktív futballal, így Őt sem láthatják a szurkolók többé zöld-fehér mezben.

A keddi edzés nagyon jó hangulatban telt. A bemelegítést követően labdás gyakorlatokra került sor, amely rendkívül kombinatívnak látszott. A játékosok pedig nagyon élvezték a hosszabb szünet utáni első gyakorlást. Minden elismerést megérdemel Michal Hipp, aki magyarul adta az utasításokat a játékosoknak, akik pedig szerettek volna jó benyomást tenni a vezetőedzőre. A tréning fénypontja az egymás elleni játék volt, ahol nagyon komolyan vették a labdarúgók a feladatot. Hiába a nyirkos és hideg idő, bizony mindenki odatette magát.

Szükség is lesz rá, hiszen egy meglehetősen hosszú alapozás vár a Hali játékosaira, amire szükség is lesz, ha nem szeretne számolgatni a Hipp-legénység a hátralévő 14 forduló során.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!