A francia bajnokság hétközi fordulójában erődemonstrációt tartott a PSG, és 8:0-val küldte haza ellenfelét, a Dijon gárdáját.

A találkozón 4 gólig, és két gólpasszig jutó Neymar talán élete egyik legjobb meccsét játszotta, ám a szurkolók mégis kifütyülték.

A napokban rengeteg cikkeznek arról, hogy a brazil játékos a nyáron ismét váltana, és a Real Madridban folytatná pályafutását, most pedig azzal hergelte a klub szimpatizánsait, hogy ismét összeakaszkodott egy büntetőrúgáson Edinson Cavanival.

A történet azért is érdekes mert a büntetőt maga a uruguayi harcolta ki, és amennyiben ő váltotta volna gólra a megítélt 11-est, akkor a klub valaha volt legeredményesebb játékosává lépett volna elő. Neymar viszont nem adta át a labdát, ami a PSG-fanok körében is felháborodottságot váltott ki.

Íme a videó:

Természetesen a mérkőzés után a vezetőedző, Unai Emery is megszólalt az üggyel kapcsolatban. A szakember próbálta csitítani a kedélyeket mondván, Cavaninak még bőven lesz lehetősége megszerezni azt a bizonyos gólt.

A brazil egyébként a maximális 10-es osztályzatot kapta a L’Équipe nevű francia laptól, ilyenre korábban csak egyszer volt példa, akkor a Nice támadó középpályása, Carlos Eduardo érdemelte ki, aki öt gólt vágott, amikor a Nice 7-2-re lemosta a Guingampot.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!