Ünnepélyes keretek között mutatták be csütörtök délelőtt a Swietelsky-Haladás VSE két új igazolását. Dróth Zoltán Kazahsztánból igazolt haza, míg Andersson Michel De Sousa Santos Brazíliából érkezett a vasi megyeszékhelyre. Minkét labdarúgóval féléves szerződést kötöttek a klub vezetői.

A sajtótájékoztatót Somfalvi Csaba szakosztályvezető, korábbi labdarúgó köszöntötte a sajtó megjelent képviselőit. Ezt követően Bokor Zsolt, a Haladás sportigazgatója vette át a szót. Beszédében kiemelte, hogy a rivális csapatoknál akár 4-5 légiós is szerepel, ezért a minőséget és a fejlődést szem előtt tartva a Haladás is ezért erősítette meg keretét.

A 28 esztendős Andersson Michel De Sousa Santos korábban még nem játszott távol hazájától, azonban ismerőseire hallgatva átszelte az óceánt és a Haladásnál szeretne minél eredményesebben játszani.

Dróth Zoltánt aligha kell bemutatni a hazai futsal kedvelőknek, hiszen a 29 éves játékos a magyar válogatott egyik legjobb labdarúgója. Érvényes szerződése van a kzahsztáni Kajrat Almati együttesével, így kölcsönben erősíti tavasszal a szombathelyieket. A Rába ETO egykori klasszisával egyébként hamarosan egy hosszabb interjút is olvashatnak a Hungarysport.hu olvasói.

A sajtótájékoztató végén mindkét játékos elmondta, hogy tudása legjavát nyújtva szeretné segíteni a zöld-fehéreket és a korábbi bronzérmet esetlegesen fényesebb medálra cserélni.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!