Sűrű felkészülési programot tudhat magáénak a Répcelaki SE. A Vas Megyei I. osztályban szereplő együttes az elmúlt héten két alkalommal, szerdán Csornán, szombaton pedig Szombathelyen lépett pályára.

A szerdai összecsapáson az NB III-as Csorna együttese ellen játszottak a vasiak, akik az első félidőben megilletődötten játszottak, a másodikban viszont felvették a versenyt ellenfelükkel, a végeredmény igazságosnak mondható 4:0, a magasabb osztályú klub számára.

Szombaton tovább folytatták a menetelésüket a répcelakiak, ezúttal a Haladás U19-es gárdája ellen léptek fel. A mérkőzést a frissen átadott műfűves pályán játszották, a komplexum mögötti edzőközpontban. Gyenge hóesés közepette kezdődött a mérkőzés, és egy védelmi megingás után a szombathelyiek meg is szerezték a vezetést, az ekkor még határozatlanul futballozó Répcelakkal szemben. A félidő vége felé ismét egy hibából született gól, a szombathelyiek kapusa adta el a labdát. 1:1. A szünetet jelző sípszó előtt egy hosszú indítás után Jordán Benedek ismét betalált, így megfordították a mérkőzés állását.

A második etapban aztán felborult a pálya, és folyamatosan dolgozta ki a helyzeteit a répcelaki csapat. Szemre is tetszetős akciókat vezettek, ám sokszor nem sikerült feltenniük az i-re a pontot. Voltak azonban kivételek, ilyen volt például egy védelem mögé lőtt labda, amire Verasztó Barnabás csapott le, a fiatal játékos első találatát jegyezte a Répcelak SE felnőtt csapatában. A 70. perc környékén aztán Balikó indította Tóth Dávidot, aki a Hali tizenhatosának vonalán még tolt befele kettőt, majd visszarúgta a rövid sarokba a labdát.
A vége: Haladás U19 1:4 Répcelaki SE

Továbbra sem pihennek a Répce-partiak, a hét folyamán három edzőmérkőzést is játszanak, többet között az Urbán Flórián vezette Soproni FAC együttesével is összecsapnak.

Még több fotó a Répcelaki SE Facebook oldalán.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!