Bár kiegyenlített mérkőzésnek indult, mégis könnyedén nyertek idegenben a tataiak. Az ellenfélnél egy ismerős arc, Gusztafik Lilla volt a nyerőember, ugyanakkor a hazai oldalon is akadt egy ász Simon Cintia személyében.

 

Simon Cintia, a SzoESE irányítója: – Keményen készültünk a Tatai SE elleni összecsapásra és úgy tűnt, lehet keresnivalónk a mérkőzésen. Sajnos a védekezésen ment el a találkozó, ugyanis nem tudtuk megvalósítani a megbeszélteket. A mérkőzésen a védelmünk teljesen szét volt esve. Átlagosan 60-70 pontot dobunk egy mérkőzésen, ha e fölé engedjük az ellenfelet esélyünk sincs. Sajnos ezt a saját bőrünkön is megtapasztalhattuk.

*

Gusztafik Lilla a Tatai SE játékosa: – Ez presztízs mérkőzés volt a javából. Véleményem szerint hozta is az annak megérdemelt színvonalát. Idegességgel, küzdéssel, harcolással volt megfűszerezve. A mi szemszögünkből kicsit lassabb játékkal rukkoltunk elő, mint amilyet megszoktunk. Nagyon egyben vagyunk, értjük egymás játékát, mozgását, a csapatszellem is minden tekintetben megfelelő. Azonban a Szombathely is jól játszott,gratulálok nekik is!

Milyen érzés volt “itthon” játszani?

– Jó megfogalmazás, mert hazatértem, visszatértem. Mint a tenyeremet, úgy ismerem ezt a pályát és nagyon szeretem. A tatait még ennyire nem tudtam megszokni, de rajta vagyok. Örülök, hogy megint ott lehettem, hiszen öt évet játszottam ezen a pályán a SzoESE játékosaival.

Gusztafik Lilla (balra) és Szabó-Haklits Zsuzsa (jobbra) egykor csapattársak, legutóbb ellenfelek voltak

Te voltál a kulcs a vendégek sikerében, nem fura érzés?

– Dehogynem, hiszen mint említettem sok szép emlék köt ide. Ugyanakkor a szerepvállalásom semmit nem ér, ha a csapat nem nyer. Elhoztuk a győzelmet, megérdemelten! Gratulálok a csapatnak! Menetelünk tovább a bajnokságban, remélem még visszatérhetek jövőre is a vasi megyeszékhelyre.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!