A Rinyamenti KC a Haladás Sport Kft-t, az SZKKA pedig a Pilisvörösvári KSK-t győzte le a múlt hétvégén megrendezett első tavaszi NB I/B-s fordulóban. A 15. forduló február 10-i játéknapja előtt azután érdeklődtünk, ki mit vár a meccstől!

Mayer Maja csapatkapitány visszanyerte korábbi versenyformáját, jól játszott a hétvégén is, a Pilisvörösvár ellen 4 alkalommal volt eredményes.
Kötelező a 2 pont megszerzése, szerintem a védekezésünk és a támadásaink hatékonyságán is sok múlik majd. Jó formában érzem magam, már nem fáj a vállam, felszabadultan szeretnék játszani és góljaimmal hozzásegíteni a csapatot a győzelemhez. Nagyon örülnék, ha végre egy sima meccset játszanánk – fogalmazott az SZKKA honlapjának érdeklődésére Mayer Maja.

Virág Noémi vasárnap 7 góllal terhelte meg a vörösváriak kapuját. Az átlövő remélhetőleg szombaton is legalább ennyiszer beveszi a nagyatádi kaput.
Ebben a bajnokságban egy mérkőzés sem nevezhető könnyűnek, minden pontért keményen meg kell dolgozni. Bár a mérkőzés esélyesei mi vagyunk, de a papírforma csak akkor érvényesülhet, ha 60 percen keresztül szívünket, lelkünket mind támadásban, mind védekezésben kitesszük a pályára – nyilatkozta Virág Noémi.

Füzesi Ferenc, az SZKKA mestere mindig kritikus, így a pilisvörösvári győztes meccs utáni is az volt, de – mint mondta – már felrázta a csapatot…Tőle is azt kérdeztük, mit remél?

–  Egy jó ellenféllel szemben egy nagyszerű meccset. Arra kell törekedni, hogy keményen védekezzünk és, hogy az erős átlövőiket távol tartsuk a lövő zónától, illetve a gyors játékukat megtörjük a széleken. Nagyon várom, hogy a Rinyamenti ellen dinamikus, jó játékkal szerezzünk örömet szurkolóinknak. Nem várom el, hogy hiba nélkül játszunk, az lehetetlen is, de a játék szervezettségén folyamatosan, így már szombat délután is javítanunk kell – emelte ki a vezetőedző.

A Swietelsky-Szombathelyi KKA – Rinyamenti KC meccs szombaton 16 órakor kezdődik az Egyetemi Sportcsarnokban. Szurkoljon a helyszínen Ön is!

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!