Kenesei Krisztián azok után, hogy nemrég szerződést bontott az NB III-ban szereplő III. Kerületi TVE csapatával, máris megtalálta új állomáshelyét.

A megyei első osztályban szereplő komáromi együttes a saját hivatalos Facebook oldalán közölte, hogy a 41 éves támadó náluk folytatja a pályafutását.

A szerződés részletei nem ismertek, így nem tudni, mennyi időre írt alá a szombathelyi legenda, valamint arról sincs információ, hogy ez mennyiben befolyásolja a munkáját a III. Kerületi TVE-nél, ahol az edzői stábban kapott munkát.

A Bozsik Péter vezette Komárom egyértelmű célja az NB III-ba való feljutás.

A korábban a vasi csapatot erősítő Kenesei több mint 100 mérkőzésen lépett pályára a Hali színeiben, ezeken pedig 54 alkalommal volt eredményes.

 

A komaromhirado.hu egy rövid interjút is készített a rutinos csatárral.

„Korábban már dolgoztam együtt Bozsik Péterrel, még 2001 és 2003 között Zalaegerszegen. Játékommal és rutinommal is szeretném segíteni a Komáromot, hogy elérje NB III-as céljait. Nem vagyok már egy mai játékos, nincsenek nagy terveim, sérülésmentes szezont szeretnék. Az elsődleges szempont természetesen a bajnokság megnyerése után, hogy az osztályozón olyan teljesítményt nyújtsanak a fiúk és én is, hogy biztosítsuk az NB III-as tagságot a klubnak, valamint egyéni célom, hogy minél több gólt rúgjak” – mondta Kenesei Krisztián.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!