A Nemzeti Kézilabda Akadémia ellen parádézó kapus végigjárva a szamárlétrát vált a Haladás felnőtt csapatának meghatározó játékosa. Új rovatunkban arra voltunk kíváncsiak, hogy a vasi sportolóknak milyen szokásaik vannak, valamint mely sportágat választaná, ha újrakezdhetné.

Rituálé: Mérkőzések előtt van egy bevett forgatókönyvem, amit mindig igyekszem végigcsinálni. Megvan, hogy milyen sorrendben öltözök fel. Van egy kabalazoknim, amit egy nagyon jó barátomtól kaptam évekkel ezelőtt – nem is kell mondanom, hogy abba szoktam játszani. Mindig direkt olyan hajgumit választok amit a kiskutyám kicsit megrágcsált, így ő is jelen van velem a meccseken. Végül a találkozók előtti bemutatásnál mindig ugyanazok a személyek mellé állok. Nevezhetjük babonának, vagy rituálénak, de ezektől nem szívesen térek el.

Étkezés: Sportolóként oda kell figyelnem a helyes táplálkozásra. A napi ötszöri étkezés elengedhetetlen a napi 2 edzés mellett. Természetesen nemcsak a mennyiség, hanem a minőség is számít. Energiában gazdag ételeket fogyasztok általában, amik erőt adnak a meccsekre. Rengeteg vitamint szedünk, hogy erős maradjon az immunrendszerünk, hiszen sportolóként nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy megbetegszünk, mert ezzel az egész csapatot hátráltatnánk.

Ha nem a kézilabda…: Mindenképp csapatsportágat próbálnék ki, és természetesen amiben szerepet kap a labda. Röplabdáznék, vízilabdáznék vagy fociznék. A lényeg, hogy a társaság jó legyen és együtt érjünk el nagy eredményeket!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!