Négy csapata is pályára lépett a múlt hétvégén a Swietelsky-Haladás futsal szakosztályának. Az NB III-ban érdekelt Haladás II. mellett az u20, az u17 és az u15 is megmutatta mire képes. Az eredmények ismeretében minden oka megvan örülni a szurkolóknak és a játékosoknak.

Pázmandfalu ellen kellett bizonyítaniuk Turzó József és Vidák Balázs irányította Haladás II-nek a harmadosztályban. A papírformának megfelelően a jobban felkészített és jobb játékosállománnyal rendelkező szombathelyiek már az első perctől kezdve magához ragadta a kezdeményezést és egymás után dolgozták ki a helyzeteket. Így nem okozott meglepetést a gólzáporos sikerük. Győzelmükkel pedig megszilárdították helyüket a tabella 2. helyén.

Pázmándfalu – Swietelsky-Haladás VSE II. 3:8

Gólszerzők: Sipos Gergő 2, Németh Zoltán 2, Gyenese Ádám 2, Kendik Dominik, Gerencsér Antal

*

Hasonlóan magabiztos teljesítménnyel lepték meg a szurkolókat a Hali U17 és u20-as futsalosok is. Hazai környezetben fogadták a Berettyóújfalu hasonlókorú csapatát és elsöprő sikert aratott mindkét vasi gárda. A szurkolók támogatását élvezve rendkívül tudatos és érett játékkal rukkolt ki a zöld-fehér mezben játszó hazaiak, akik mindent megtettek a siker érdekében. Az eredmény nem is maradt el. A két találkozón nem kevesebb, mint 13 Haladás-gólnak tapsolhattak a szurkolók.

Swietelsky-Haladás VSE U17 – MVFC U17 6:1
Swietelsky-Haladás VSE U20 – MVFC U20 7:0

*

A veszprémi futsal bajnokság alsó házában volt érdekelt a zöld-fehérek u15-ös csapata. A szombathelyiek a bajnokságban a 3. helyen végeztek, ezért az alsóházi rájátszásba került a Haladás. Ide 5 együttes került és két fordulóban, oda-visszavágós rendszerbe bonyolítják le a mérkőzéseket. Az első játéknapot a hétvégén rendezték, amely a vasi futsalosokról szólt. A Haladás együttese 4 mérkőzésén egyetlen gólt kapott és 100%-os eredménnyel végzett.

Haladás VSE – Szilágyi DSE 5:0
Haladás VSE – Ajka 13:0
Haladás VSE – Srart SE 6:1
Haladás VSE – Csetény SE 18:0

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!