Habár az Activison nemrégiben piacra dobott egy új DLC-t a Call of Duty: WWII szériához, az elmúlt napokban mégsem ez volt a legnagyobb hír a gyártó háza táján, ugyanis bejelentették, hogy október 12-től megjelenik a Black Ops 4.

Ugyan a játékról egyelőre nem sokat lehet tudni, az biztos, hogy PC-n, Xbox-on és Play Station 4-en is lövöldözhetünk majd, a játék ünnepélyes bemutatására egyébként május 17-én kerül sor. Akadhat azonban egy újdonság is, egyes pletykák szerint a legújabb széria Nintendo Switchen is kiadásra kerülhet, de ezt egyelőre senki nem erősítette meg.

A játék címével kapcsolatban is folynak a találgatások, lehetséges, hogy egy különleges, és egyben más játékképet hozó Call of Duty kerül majd a piacra, amely nagy kasszasikert hozhat az Activisonnak és a Treyarchnak.

Annál is inkább szükség van már egy jó folytatásra, mivel az első két Call of Duty-t sem játékélményben sem pedig tartalomban nem sikerült felülmúlni a felhasználók véleménye szerint, így mindenképpen ráfér a sorozatra egy az elődökhöz visszanyúló folytatás.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!