A tabella 2. helyén álló Falco az 5. helyezett ZTE otthonában vitézkedne. Viszket ,,Viszi” Norbert vezette szombathelyi szurkolótábor pokolian nehéz meccsre, de győzelemre számít – olvasható a falcokc.com-on.

 

 

– Nem lennék szombathelyi gyerek, ha azt mondanám, hogy kikapunk Zalaegerszegen. Természetesen nem is gondolom így. Egerszegen mindig nagyon kemény és élvezhető meccseket játszunk. A pokolian nehéz meccs után szerintem 5-10 pontos győzelemmel térünk haza. Szurkolótáborunktól azt várom, mint ebben az évben mindig. Azaz első perctől a meccs végégig, bárhogy alakuljon is a meccs, az eredmény, hangosan biztassa a NAGYFALCÓT. Idén nagyon jó a táborunk legyen ez otthon vagy idegenben – válaszolt a klub honlapjának érdeklődésére a közismert vezérszurkoló.

A ZTE – Falco meccs szombaton 18 órakor kezdődik, aki nem tud a helyszínen szurkolni, a hangulaton kívül semmiről nem marad le, hiszen oldalunkon ÉLŐben is megtekintheti a szomszédvári rangadót.

*

Piros-fekete rangadó Szolnokon

A bajnokság éllovasának – egyben kupagyőztesének – otthonában lép pályára szombaton az Egis Körmend együttese. Ferencz Csabáékra ráférne egy győzelem, hiszen legutóbbi két mérkőzésüket elveszítették. Szombathelyen a Falco elleni rangadót követően, szerdán a FIBA Europe Cup nyolcaddöntőjének első mérkőzésén is vereséget szenvedtek a vasi kosarasok. A szolnoki rangadó sem ígérkezik sétagaloppnak.

Dragan Aleksic együttese magabiztosan vezeti a honi bajnokságot, néhány hete pedig a szombathelyiek ellen a kupagyőzelmet is megszerezték. Azonban hiba lenne lebecsülni a Rába-parti alakulatot, mert az idei kiírásban már sikerült Ferenczéknek legyőzni a listavezetőt, amely 18 győzelemmel és 3 vereséggel áll a tabella élén. A vendégeknek pedig egy idegenbeli sikerrel sikerülne megerősíteni a harmadik helyüket.

Szolnoki Olaj KK – Egis Körmend
2018. március 10. – 18:00

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!