Dróth Zoltán mesternégyesével kiütötte az Aramis SE-t a szombathelyi futsal együttes.

Ünnepi ceremóniával vezették fel a hétfő esti futsal derbit, hiszen a Magyar Kupa győzelem óta most először léptek hazai környezetben pályára Horváth Péterék. Ebből az alkalomból a szurkolók mellett Dr. Hende Csaba, az országgyűlés alelnöke, Homlok Zsolt, a Haladás igazgatója és Bokor Zsolt ügyvezető adott át díjakat a csapat számára. A futsalosok képviseletében a csapatkapitány egy érmet adott át Homlok Zsolt számára. A megható jelenetsor után vette kezdetét a mérkőzés, amely néhány perc alatt el is dőlt. A kezdő sípszó után a Haladás akaratát ellenfelére erőltette és Dróth találataival 5 minutum után egyértelművé vált, hogy ezen az estén a zöld-fehérek akarata fog teljesülni.

A meccs két hőse: Dróth Zoltán (szemből) négy, Michel Melo (háttal) két gólt szerzett az Aramis ellen.

A magabiztos vezetés tudatában sem vett vissza a Hali és Michel Melo, majd Andersson is betalált. A félidő zárásaként még egy gyors gólváltás történt, de a lényegi kérdések ekkor már eldőltek. Nagyon magabiztosan játszott a Haladás és amit említett a kupagyőzelem után Turzó József, ezen a mérkőzésen is érződött. A siker szárnyakat adott a játékosoknak, akik hétfő este parádés játékkal üzent a világnak, hogy ezt a csapatot komolyan kell venni a végelszámolásnál. Magabiztosan valamint teljesen megérdemelten nyerte meg a találkozót a zöld-fehér alakulat.

Swietelsky-Haladás VSE – Aramis SE
8-1
(5-1)

Haladás: Matyi, Sásdi (kapusok) – Andersson, Michel Melo, Dróth, Bencsik, Sipos, Péter, Öreglaki, Horváth P., Németh P., Hajmási, Vidák.
Vezetőedző: Turzó József

Gólszerző: Dróth 4, Michel Melo 2, Andersson, Horváth P.
Kiállítás: Bencsik, Sásdi illetve Kulcsár

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!