A szombathelyi sárga-feketék az Aréna Saváriában szeretnék feledtetni a szolnoki vereséget, s ezzel megszilárdítanák a dobogós helyezést.

Váradi Benedek a klub honlapjának nyilatkozva elmondta, hogy mindenképpen győzni szeretnének hazai pályán.

Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen nagyon jól játszik a Kecskemét az egész szezonban és nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy több győzelmük van idegenben mint hazai környezetben. Szerintem a védekezés kulcskérdés lesz, ahogy mindig is az. Nagyon fontos ez a mérkőzés is számunkra, őszintén reméljük, hogy összejön a győzelem – tette hozzá a meccs előtt a Falco csapatkapitánya.

Nemcsak a csapat, a szurkolók is győzelmet várnak. Viszket Norbert, a Falco vezérszurkolója szerint hazai pályán nem születhet más eredmény, mint Falco-győzelem és mivel már jó ideje nem nyert nagy különbséggel Srecko Sekulovic együttese, ezért most legalább 20 pontos sikert várnak a szombathelyi drukkerek.

És, hogy hazai győzelem születik-e, nálunk megnézheti élőben.

 

Megőrizné második helyét a bajnokságban Gasper Potocnik együttese.

Nehéz mérkőzés vár a Rába-parti alakulatra, hiszen az Atomerőmű otthonába látogatnak. A Paks legutóbb kikapott a fővárosban a MAFC-tól, ami némiképp meglepetésnek számít. Minden bizonnyal ez a kellemetlen fiaskó tovább ösztönzi majd Ruják Andrásékat, akik jelenleg a bajnoki tabella 7. helyén állnak. A Körmend a 24. fordulóban a Szegedet látta vendégül és nagy csatában tudták begyűjteni csak a győzelemért járó pontokat.

Szerda este 18 órától az ASE Sportcsarnokban mérkőznek meg a felek. A találkozót egy szomorú esemény azért árnyalni fogja, hiszen elhunyt a Paks Örökös Bajnoka, idősebb Morgen Frigyes. A Csepellel egykor bajnoki címet nyerő center igazi ikonná vált az Atomerőmű SE színeiben és vált vezetésével a klub stabil első osztályú egyesület.

Atomerőmű SE – Egis Körmend
2018. március 21. – 18:00

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!