A március 26-28 közötti tornán egy-egy 2006-os és 2007-es születésű csapattal szállt versenybe a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia. A Balázs Kupa 1-2. napjának eredményeiről ITT olvashatnak, most jöjjön az utolsó nap eredménylistája.

SZKKA II.- Tatran Stupava 9-7
SZKKA II.- Mosonmagyaróvár 12-13

– Nagy akarattal játszottuk végig mindkét mérkőzést, sajnos azonban a második meccsen nem volt a végjátékban szerencsénk, így is minden elismerésem a lányoké – értékelte az összecsapást a klub honlapjának Vers Ákos edző, akitől azt is megtudtuk, hogy az SZKKA II-es csapata a 16. helyet szerezte meg, ami igazán dicséretes teljesítmény a mezőnynél 1 évvel fiatalabb lányoktól.

Elődöntő: Győri ETO KC I – SZKKA I. 19-15
Bronzmeccs: Gyöngyösi KK – SZKKA I. 6-17

 

– Az elődöntőben nagy előnyt adtunk az ETO-nak, amikor aztán visszajöttünk a meccsbe, döntő szituációkban hibáztunk. Ezután a bronzmeccsen már esélyeshez méltóan magabiztosan győztünk. A játék minden elemében felülmúltuk az ellenfelünket. Gratulálok a lányoknak, ez szép teljesítmény volt – fogalmazott Vers Ákos edző.

 

A Balázs Kupát a Győri ETO KC I-es csapata hódította el, tehát a végső győztestől kapott csak ki az SZKKA U11-es csapata.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!