Futács Márkó, a horvát első osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Hajduk Split magyar csatára, közel 8 hónapos kihagyás után tért vissza a pályára. A rutinos támadó éppen Gyurcsó Ádámot váltotta a Rijeka elleni bajnoki 79. percében.

A csatár a mérkőzés után a klub holnapjának nyilatkozott, íme.

„Köszönöm a szurkolók ovációját, nagyon érzelmes pillanat volt számomra. Gyakorlatilag a könnyeimmel küszködtem, mert végigfutott az agyamon, hogy milyen nehéz időszakon mentem keresztül. A drukkerek támogató üzenetei rengeteget jelentettek nekem a rehabilitáció során” – emlékezett vissza a becserélésére Futács, aki augusztus 6-án, a Dinamo Zagreb elleni rangadón szenvedett súlyos térdsérülést.

„Örülök, hogy az edző bízott bennem. Természetesen nem vagyok olyan állapotban, mint a sérülésem előtt, de nincs sok időm visszanyerni a régi formámat. Amikor először labdához értem, a szurkolók üdvrivalgásban törtek ki, ami óriási önbizalmat adott és meghatározó volt számomra” – mondta a horvát bajnokság előző kiírásának gólkirálya, aki eddig 33 tétmérkőzésen 22 gólt szerzett a Hajduk Splitben.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!