Remek eredményeket produkálnak megyénk és városunk sportolói, egyesületei. Szinte kivétel nélkül minden sportágban akadnak olyan hősök, akik valamiért kevesebb figyelmet kapnak. Ezért a Hungarysport.hu szerkesztőségének tagjaiként gondoltunk egy merészet és úgy döntöttünk, hogy mi is szeretnénk elismerni nagyszerű sportolóinkat. Négy darab rendkívül szép serleget osztunk ki minden hónapban, hogy ezzel is tisztelegjünk azon hősök előtt, akik öregbítik városunk, megyénk hírnevét.

Szerkesztőségünk tagjai szavazással döntötték el, hogy ki az a női, férfi, fiatal (16 év alatti) sportoló, valamint egyesület, amely, illetve, aki kiugró eredményével kiérdemelte a mi elismerésünket is.

És akkor fejezzük be e havi sorozatunkat ,,a hónap legjobb férfi sportolójával”. Díjunkat Halász Bence számára a Hungarysport Kft. tulajdonosának képviseletében Zámbó Adorján adta át.

ITT közvetítettük ÉLŐben, amikor Halász Bence nagyon magabiztosan megszerezte az EK-aranyat.

– Nagyon szépen köszönöm az elismerést, jól esett – mondta Bence, miután a szombat délelőtt megrendezett téli versenysorozat 3. fordulója után nyilatkozott sportoldalunknak.

Azt gondolom, hogy a heti edzéseredményeim alapján többet várhattam magamtól a mai versenyen, de kicsit fáradtnak éreztem magam, így ez alkalommal nem sikerült az egyéni csúcsjavítás – árulta el Bence, akitől azt is megtudtuk, hogy az edzéseredményei utolérték az első dél-afrikai edzőtáborban nyújtott teljesítményét.

Halász Bence szeretné a mostani táborban 3-4 méterrel túlszárnyalni a hazai legjobb dobás-eredményt, ez pedig nagyon jó indítása lenne a nyári szezonnak.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!