A Vas Megyei II. osztály valamennyi csoportjában lezajlott vasárnap egy forduló, az első osztályhoz hasonlóan. Nézzük, mi történt a csapatokkal húsvét első napján. 

Vas Megyei II. osztály Szombathelyi csoport 20. forduló 

Ez a játéknap a tabella hátsó felében álló csapatoknak kedvezett, nyerni tudott a Felsőcsatár, a zanati valamint a tápláni együttes is, de továbbra is őrzi remek formáját a listavezető Csepreg, akik ezúttal a Gyöngyöshermán otthonából hozták el a 3 bajnoki pontot.

Vas Megyei II. osztály Körmendi csoport 22. forduló 

Nem minden mérkőzést sikerült gond nélkül megrendezni a körmendi csoportban, azonban a forduló rangadója, a listavezető Szarvaskend és az 5. helyezett Körmendi Téglagyári SE meglepő végeredményt hozott. A Téglagyári különítmény ezzel a másik körmendi csapatnak tett nagy szívességet, mivel így már csak 5 pont a Szarvaskend előnye a tabellán. További meglepetés, hogy a szakonyfalusi gárda a Magyarszecsőd ellen is begyűjtötte a 3 pontot, azok után, hogy az előző körben a körmendi együttest is legyőzték.

Vas Megyei II. osztály Sárvári csoport 18. forduló 

Volt olyan találkozó, amelyet már korábban, pénteken, vagy szombaton lejátszottak ebben a régióban. Ilyen volt a bükiek újabb nyeretlen mérkőzése az Uraiújfalu ellen, vagy a listavezető Kemenesalja hazai sikere a Szeleste ellen. Nagy rangadónak ígérkezett az ölbőiek vendégjátéka Sitkén, végül azonban a hazaiak jó húsvéti csapat révén oda ajándékozták a 3 pontot a vendég együttesnek.

A hétvégén tovább folytatódnak a küzdelmek a megyeiben, mi pedig természetesen továbbra is szállítjuk a legfrissebb információkat a vasi labdarúgásról.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!