Ma 17 órától, az OTP Bank Liga 25. fordulójában Mezőkövesden szerepel a Haladás, az ellenfél a Diósgyőri VTK lesz.

A 7. helyen álló Diósgyőr 30, a 11. Haladás 24 pontot szerzett eddig. A zöld-fehér klub honlapjának Michal Hipp nyilatkozott.

– Aki figyelemmel kíséri a meccseinket, tisztában van vele, mi hiányzik ahhoz, hogy több pontunk legyen, és eredményesebbek legyünk. Ez a helyzetkihasználás. Edzéseken rengeteget gyakoroljuk a kapu előtti játékot, remélem a befektetett munka a bajnokikon is gyümölcsözik. Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk az egyik legjobb fizikai állapotban lévő csapat ellen. Azt nehéz megmondani, a diósgyőriekre hogy hat kupabúcsújuk. Egyrészt biztosan nagyon csalódottak, hiszen a négy közé akartak jutni, másrészt viszont ellenünk nyilván javítani akarnak. Ám nekünk saját magunkkal kell foglalkozunk. Úgy érzem játékunkra eddig nem lehetett különösebb panasz, nagyon remélem, hogy a jó teljesítmény eredményességgel is párosul. Myke Ramos és Tóth Máté combizomsérülés miatt hiányzik, Halmosi Péter viszont letöltötte eltiltását, ismét számíthatok rá – mondta a mester.

A Hali várhatóan a Király – Schimmer, Wils, Kolcák,Bosnjak – Jagodics, Kovács – Mészáros, Rácz, Halmosi – Rabusic összeállításban fut ki a pályára.

Az összecsapás eredményének alakulását weboldalunkon is követheti.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!