Az amatőr kosárlabda rajongóknak is kiemelt ez az időszak, hiszen nemcsak a tengerentúlon kezdődött meg a rájátszás, hanem megyénkben, a város-városkörnyéki bajnokságban is. Az elődöntő első mérkőzését játszotta a Celldömölk és a Vasi Kosár Klub gárdája. Az előjelek a hazaiaknak kedvezett, hiszen az alapszakasz során kétszer is legyőzték Szanati Mátyásék csapatát.

Az első negyedben a celli kosarasok játéka dominált, a másodikra viszont feljött a vendégcsapat és még a vezetést is átvették. A szünetben a Rocky Dili Rosszcsontok lányai szórakoztatták táncukkal a közönséget. A pihenő a hazaiaknak tett jót, mert taktikát váltva szép lassan felőrölték a VKK-t. A záró negyedben sem tudott a vendégcsapat újítani, így egyértelművé vált a CVSE fölénye. Izgalmas negyedeket láthatott a szép számú közönség, a hazaiak megérdemelten nyerték meg a párharc első mérkőzését.

CVSE KSZ – VASI KOSÁR KLUB 47-35 (13-4,2-14,14-9,18-8)

 

CVSE: Bíró -, Esztergályos M. 3, Gaál T. 2, Hérincs -, Kovács B. -, Kovács K 4, Németh B. -, Orbán 13, Rozmán 12, Szabó B. 13/6, Tóth B. -.

VKK: Balogh 7, Fekete 5, Gájer -, Horváth B. 6/6, Kacskó 10/9, Rózsa 4, Szabó 3, Szanati -, Víg -.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!