A Vas Vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokságok csapatai sem tétlenkedtek a hétvégén, a szezon végéhez közeledve két régióban is óriási a küzdelem az aranyért, míg a sárvári körzetben nagy lépést tett a bajnoki cím felé a Jánosháza. 


Jegyzőkönyvek, tabella

Idegenben győzött az egyik listavezető, hazai környezetben a másik: a Kőszegszerdahely együttese Gyöngyösfaluból távozott 3 ponttal, míg a bucsuiak saját közönségük előtt gáláztak az Acsád ellen.

Gólzáporos sikert aratott a Perenye, de a Söpte sikere sem forgott veszélyben.

Jegyzőkönyvek, tabella

Rangadót nyert, ezzel pedig 7 pontos előnyre tett szert az éllovas Jánosháza alakulata 4 fordulóval a bajnokság vége előtt. Fordulatos meccsen győzött a Rábasömjén a Sótony otthonában, míg a Jákfa Izsákfáról távozott 3 ponttal. 9 gólos meccset hozott a Sorkifalud – Kenyeri összecsapás, melynek végén a hazai alakulat örülhetett, akárcsak Bőben, ahol 5 góllal kapott ki a Vasszécseny.

Jegyzőkönyvek, tabella

Nem született döntés Máriaújfaluban, ahol a helyi együttes a Magyarszecsődöt fogadta, így a két hétvégi döntetlenből az egyiket itt láthattuk a harmadosztály teljes mezőnyében. Idegenben tudott nyerni a Kondorfa és a Szakonyfalu is, a listavezető Szentgotthárd az utolsó előtti Rönök ellen gálázott. Nem csupán a gotthárdiak arattak sima győzelmet saját közönségük előtt, 5-5 rúgott góljáért a Vasalja és a Gersekarát is 3 ponttal gazdagodott, de a Nagyrákos is magabiztosan nyert a Magyarlak ellen.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!