A felsőház középszakaszának legutóbbi fordulójában csapott össze az Egis Körmend és a Falco KC Szombathely. A mérkőzést streamen követhették a szurkolók, a találkozóról szóló beszámolónkat pedig ITT olvashatják a sportbarátok.

Azonban nemcsak a mérkőzés tartogatott izgalmakat, hiszen a Hungarysport, az Egis Körmend és a Falco KC közös nyereményjátékot hirdetett. Ezúttal is – akárcsak korábban – több értékes sportrelikviát valamint értékes ajándékutalványt vihettek haza a szerencsések.

A piros-fekete és sárga-fekete szimpatizánsok számára egy-egy szurkolói sállal tettük érdekesebbé a játékot. Ezen kívül pedig a Deck Bistro és a Garda Hotel ajánlott fel értékes utalványokat.

A felhívásunkat több tízezren látták és százak csatlakoztak a felhívásunkhoz, melynek feltétele az volt, hogy a helyszínen szurkoljanak kedvenceiknek. Ennek eleget tettek a játékoskedvű olvasók és bőszen osztogatták is a Facebook bejegyzéseinket. Végül sorsoltunk és a megyei rangadó szünetében át is vették a nyereményeket a szerencsések.

Körmend szurkolói sál: Sütő Bernadett

 

Falco szurkolói sál: Bazsó Ádám

 

Deck Bistro 5.000 Forint értékű utalvány: Pupp Vivien

 

FŐDÍJ:
A Garda Hotel által felajánlott 20.000 Forint értékű utalvány: Kondics Zsolt

A nyerteseknek gratulálunk, az ajándékokat Zámbó Adorján, a Hungarysport.hu ügyvezetője adja át a helyszínen. Hamarosan pedig újra játszunk, szóval érdemes továbbra is követni cikkeinket, felhívásainkat!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!