A Csónakázó tavi szigeten megrendezett vasárnap délelőtti programok Koczka Tibor sportért felelős alpolgármester részvételével lebonyolított faültetéses bringatúrával, az IQOR, a BPW, az Aptiv és a Szomtáv dolgozóinak közreműködésével indult.

Délelőtt még ÖKO-játékok, óriáscsúzli, tili-toli, kötélrendszer karabínerrel, Magyarország kirakó, okosanyu, apróságok akadálypályája, babamuzsika, egészséges ételek bemutatója, kóstolója, kézműves foglalkozások, bekötött szemmel lebonyolított lengőteke, petanque, segway-t, kedvezményes csónakázás, vízibiciklizés, kajakozás és kenuzás is várta a szombathelyieket.

Kora délután a 20-30-as évek ruházatában múltidőző bringatúrát láthattunk, majd Kondor Tamás és zenekara szórakoztatta a nagyérdeműt, közben pedig a Föld Napja alkalmából, az óvodások számára meghirdetett verseny eredményeit hirdették ki. Az alkotásokat Dr. Puskás Tivadar polgármester, Koczka Tibor alpolgármester és Kovács Márta, a Szomtáv Kft. ügyvezető igazgatója ismerte el.

A rendhagyó divatbemutató, az interaktív kalandozós mese és a charleston-táncverseny után családi futáson is részt vehettek az arra vállalkozók és a futók között ajándékokat sorsoltak ki a szervezők.

A kellemes időjárásnak köszönhetően rengetegen látogattak ki a Csónakázó tó környékére, hiszen a változatos és színes programok mellett különböző sportágakat lehetett kipróbálni. A petanque mellett akadálypálya, célba dobás is várta a gyerekeket, ugyanakkor a vizet is megszállták a családok – sokan választották kikapcsolódás céljából a vízibiciklit és a csónakázást is.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!