Ki gondolta volna egy éve, hogy a másodosztályt megnyerő, majd a feljutásért ádáz csatát vívó szombathelyiek idén már az extraligába jutásért játszanak?! Már pedig ez a helyzet! Ráadásul a jóval esélyesebb Kaposvárt nemcsak megszorongatni tudták Bokor Lauráék, hanem kétszer felülmúlták a három győztes meccsig tartó párharc során. Csütörtök este következik az utolsó, mindent eldöntő összecsapás. A Hungast-Haladás két játékosa és vezetőedzője is bizakodó a találkozó előtt.

Bagyinka Fanni: Nagyon nehéz mérkőzés volt a vasárnapi, minden szettben öldöklő csata zajlott, így nem lankadhatott a figyelmünk egy pillanatra sem. Ráadásul minden játékosunk nyerni szeretett volna, ezért sokkal jobban küzdöttünk és talán a győzelmünk is ennek tudható be. Annyit ígérhetünk, hogy csütörtökön is szívvel-lélekkel fogunk hajtani a sikerért, nagyon remélem, hogy sikerül meglepetést okozni.

Anna Wruck: Egy hete görcsösen játszottunk, nem sikerült azt megvalósítani, amit szerettünk volna. Szerencsére vasárnap úgy alakult a találkozó, ahogy elterveztük. Véleményem szerint sokkal jobbak voltunk ellenfelünknél és a nehézségek, hullámvölgyek ellenére kellően agresszívak voltunk valamint nem ismertük azt a szót, hogy elveszett labda. Igyekeztünk kihozni magunkból a maximumot, ami szerintem sikerült is. Bízom benne, hogy ezt a formánkat átmentsük csütörtökre és akkor nem lesz gond.

Dr. Mucsi Péter: Óriási teher alatt játszottunk, hiszen nekünk győzni kellett ahhoz, hogy folytatódjon a párharc. Vagy életbe maradunk, vagy elbukunk – szerencsére jól kezdtük a mérkőzést és végig nekünk állhatott volna a zászló, ha a második szett végét nem rontjuk el. Nagyon büszke vagyok a csapatra, hogy a nehezebb pillanatokban is keményen dolgoztak, nem adták fel a küzdelmet. Ennek köszönhetően a rendkívül jó csapatként működő Kaposvárt már kétszer legyőztük. Mivel mindkét együttes ismeri a másik gyenge pontját, meglepetést már aligha tudunk egymásnak okozni. Leginkább az lesz csak kérdés, hogy ki koncentrál jobban, s akkor is csak apróságok döntenek majd az ötödik meccsen. Köszönjük szépen a szurkolók segítségét, hiszen nélkülük aligha jutunk el eddig. A szezont a bent maradással már megkoronáztuk, most már csak a jutalomjáték maradt a lányoknak.

1.MCM-Diamant Kaposvár – Hungast-Haladás
2018. május 10. – 18:00

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!