A Vas Megyei I. osztály a hétvégén véget ér, ezért a csapatokra most az elmaradt mérkőzések miatt ismét hétközi forduló vár, pontosabban csak az érintette egyesületekre. A 18. forduló elmaradt ütközeteit ugyan már a múlt héten pótolták, ám egy találkozó (Lukácsháza – Celldömölk) még hiányzik, így arra is a mai nap folyamán kerül sor, míg 3 találkozót a 19. játékkörből pótolnak.

A szombathelyiek egy nagy skalpot már begyűjtöttek a hétvége során.

Lukácsháza SE – Celldömölk VSE (18:00)
A vendégek számára már csak presztízs tétje van a találkozónak, hisz a második helyük már biztos a bajnokság végén, ám a hazaiaknak nagy szükségük lenne a győzelemre a 4. helyért folytatott harc miatt, így fontos, és izgalmas rangadó elé néz a két együttes.

Király SZE – Sárvár FC (17:00)
A hazaiak a hétvégén a Körmendet verték hazai pályán, most pedig a listavezetőt látják vendégül, akiknek a veretlenül megvívott bajnokság a céljuk, és a három pontért utaznak Szombathelyre is, ám a hazaiak nem fogják könnyen adni a bőrüket. A hétvége során Vasváron sem volt könnyű dolga a sárváriaknak, és most is egy izgalmas találkozóra van kilátás.

Ikervár FC – Répcelaki SE (17:30)
A hazaiaknak muszáj győzniük, ha életben akarják tartani a bennmaradás reményeit, ám a jó formában lévő répcelaki támadókkal szemben nem lesz könnyű dolguk. A hazai pálya előnyükre lehet, hisz egy kupameccsen már sikerült megtréfálniuk a vendégeket, ám ez egy teljesen más találkozó lesz. A Répce-parti együttes számára is nagyon fontos a 3 pont megszerzése, hisz ha a Celldömölk nyer Lukácsházán, akkor megvan a 4. hely számukra.

Vép VSE – Rum KSC (18:00)
Igazi alsóházi rangadónak ígérkezik a két együttes mai összecsapása, hisz a rumiak még nem érezhetik teljes biztonságban magukat a kiesést illetően, a vépiek pedig egy esetleges győzelemmel a 9. helyre is feljöhetnének, a Vasvárt megelőzve. A két csapat stílusát ismerve, a hosszan előreívelt labdáknak kulcsszerepe lehet a mai találkozón.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!