Annak ellenére, hogy Székesfehérváron lesz a meccs, a Falco centere és vezérszurkolója is bízik a harmadik győzelem kiharcolásában. A Falco – Alba Fehérvár elődöntős párharc 2-1-ről folytatódik kedd este – írja a sárga-feketék hivatalos honlapja, amely a védekezésben kiemelkedőt nyújtó centerét faggatta az idegenbeli esélyekről.

– Jó lenne, ha megint egy nagyon kiélezett meccsen sikerülne nyernünk! Így aztán hatalmas küzdelmet várok, ahol a szív, az akarat átlendíthet bennünket a sérüléseken és a meccs közbeni hullámvölgyeken – fogalmazott Tóth Norbert.

 

A vezérszurkoló, Viszket Norbert pedig tartja, amit 1 hete mondott, vagyis, hogy 3:1-gyel ünnepeljük a döntőbe jutást és a pontosan 10 éve nyert bajnoki címet! A sárga-feketék frontembere jó utat kívánt mindenkinek, aki holnap felkerekedik és útra kel.

– Aki tud, az öltözzön sárgába és jöjjön, mert mindenkire nagy szükség lesz. Aki nem tud eljönni, az nézze meg a TV-ben, érezni fogjuk, hogy mindenki velünk van – tette hozzá a közismert Viszi.

Az Alba Fehérvár – Falco meccset az M4Sport 18 órától közvetíti.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!