Talán meglepetésként hat a magyar labdarúgás szerelmeseinek, de a 17 éves Kiss Tamásra kivetné több csapat is a hálóját. A Mezőkövesd és a Ferencváros elleni hazai mérkőzéseken győztes gólt szerző játékos ázsiója alaposan megnőtt. Az u19-es csapattal aranyérmet nyert támadó a felnőttek között is bizonyított. Góljaival biztos bentmaradást kiharcolta a Haladás, ez pedig jó ajánlólevél.

Az egyik internetes portál szerint töb távozója lesz a szombathelyi együttesnek. A Mezőkövesd ellen gólt szerző játékost Olaszországba csábítják. A legesélyesebb kérő elvilleg a másodosztályban vitézkedő Frosinone gárdája. Kis Tamáson kívül is több távozó lesz a zuhanyhíradó szerint. Polgár Kristóf az első hónapokban rendszeresen kezdőként jutott szóhoz a védelem jobb oldalán, aztán a sérülését követően már a keretbe sem került.

A bekk mellett másoknak is lejár a szerződése. Stef Wils, Miroslav Grumic és David Williams kontraktusa is hamarosan lejár, az Ő sorsuk is kérdéses, még nem tárgyaltak a labdarúgókkal a folytatást illetően. A világbajnokság árnyékában tehát gőzerővel folyik majd a munka a Rohonci úti székházban.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!