Kettőből kettő – így is összegezhetnénk a Falco együttesének mérlegét, ha az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság döntőit vesszük alapul. Tavaly és idén is ott vannak a fináléban a szombathelyiek. Ráadásul nagyszerű játékkal sikerült egalizálniuk párharcban, így hiába tett előnyre szert a Szolnok, kedd este a sárga-feketék legyőzték riválisukat.

A találkozón szerephez jutott Darrin Govens is, aki néhány héttel ezelőtt komoly sérülést szenvedett. Azonban a magyar válogatottban is szerephez jutott irányító vezérletével sikerült legyőzni a Tisza-parti alakulatot. A keddi mérkőzésre nemcsak a játékosok és a szurkolók, de a vezetők valamint a Hungarysport szerkesztősége is készült.

Játékos kedvű olvasóinknak egy értékes, Govens mezt ajánlottunk fel. A felső különlegessége, hogy idegenben használja ezt a szerelést a Falco, így még különlegesebb értéket képvisel új tulajdonosának. A felhívásunk több mint 56.000 olvasót ért el és több százan jelentkeztek a nem mindennapi felhívásunkra. A szerencse Simon Dórának kedvezett, aki a Szolnok elleni első összecsapás szünetében vehette át nyereményét.

A következő szombathelyi derbire pedig a csapatkapitány felsőjét kínáljuk fel olvasóinknak. Váradi Benedek még sérülten is a Falco meghatározó kosarasa. A csupaszív játékos idegenbeli mezét ezúttal is megtartaná szerkesztőségünk, de bizonyos feltételek mellett szívesen megválunk tőle – egy szerencsés nyertes kedvéért.

Csatlakozz Te is a nyereményjátékunkhoz!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!