Az élvonalbeli tagságát az utolsó mérkőzésen biztosította be a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgó csapata. Az együttes mindössze 2 hetes nyári pihenője közben, a háttérben jelenleg is gőzerővel folyik a munka. A keret kialakítása ugyanis folyamatos elfoglaltságot ad a szakmai stábnak.

Ramos, Williams már biztosan nem öltik magukra a Haladás mezét ősszel, de még további távozók is lehetnek. Sokáig csak a zuhanyhíradóban hallottakra támaszkodhattak a szombathelyi szurkolók, most viszont megérkezett az első igazolás is Tamás László személyében.

A 30 éves hátvéd megfordult a Szentlőrinc SE-ben, a Pécsi MFC-ben, a Vasasban és a Siófokban is. Legutóbb két évet töltött Balmazújvárosban. Azonban csapata kiesett az élvonalból, így a hátvéd ázsiója megemelkedett. A bekk egyébként kettő plusz egy évre kötelezte el magát a vasi együtteshez.

Tamás László mellett egy szerb jobbhátvéd is érkezhet Szombathelyre. A DAC 24 esztendős játékosa Marko Zivkovic valószínűleg távozik csapatától, ahol 55 alkalommal lépett pályára és ezeken két gólt szerzett.

A ,,kéthetes nyár” pedig holnap már véget is ér, hiszen Michal Hipp hétfőn délután már edzést vezényel a zöld-fehéreknek. A bajnokság egy bő hónap múlva, július 21-én rajtol.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!