A brazil labdarúgó válogatott esélyesként érkezett Oroszországba, mégis meglepően korán búcsúztak Neymarék. Az aranyérem várományosai közül egy játékos mégis győztesként hagyta el a torna helyszínét. A jelenleg még a PSG színeiben játszó, de a pletykák szerint Madriddal kacérkodó Neymar kapott hideget-meleget.

Leginkább azt rójják fel neki a szurkolók és kritikusai, hogy túl sokat színészkedik. Azt az energiát, amit arra fordít, hogy megtévessze a játékvezetőt és az ellenfél játékosait, inkább a focira kellene fordítania. Csak akkor léphet Messi és Cristiano Ronaldo nyomába, ha képes felnőni – vélik a szakértők is. Tény, hogy a brazil labdarúgó óriási játékos, de nem a cseleiről, góljairól szólt ez a vb számára.

Nem véletlenül kering az utóbbi két-három hétben megszámlálhatatlanul sok mém, vicces videó és felhívás, amely a Neymar-effektust boncolgatja. Még a Trollfoci internetes portál is felhívást tett közzé, hogy küldjenek minél több vicces videót, amelyben a támadó “munkáját” minősítik…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!