A labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulója rendhagyó módon már pénteken elstartolt, mivel a MOL Vidi FC csapata a Bajnokok Ligája selejtezőiben is érdekelt (és elég kedvező eredményt szerzett a hazai visszavágóra a Malmö ellen), ezért a szövetség engedélyezte számukra, hogy előbb, már pénteken lejátsszák a soron következő bajnoki mérkőzésüket, a DVSC ellen. 

Úgy tűnik a hétközi kupameccs azért sokat kivett a fehérvári lábakból, hisz a mérkőzés elején hamar vezetést szerzett a vendég alakulat, akik ezután foggal körömmel, betömörülve védték az 1 gólos előnyüket. A találkozó hajrájában aztán felpörögtek az események, előbb a debreceniek szalajtottak el egy üres kapus lehetőséget, majd a hosszabbításban a fiatal Tamás Krisztián révén ezt megbosszulta a Vidi, mivel a 91. percben egyenlíteni tudtak.

A vége így 1:1, a Videoton ezzel már a második döntetlenjét játszotta ebben a szezonban, először a Paks ellen nem sikerült nekik begyűjteni a három pontot.

A forduló további menetrendje szerint három találkozót rendeznek szombaton 19:30-as kezdéssel (Haladás – Puskás Akadémia, Kisvárda – Ferencváros (M4 Sport), MTK – DVTK), valamint két találkozót vasárnap (17:00 Paks – Újpest (M4 Sport), 19:00 Mezőkövesd – Honvéd).

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!