Az eddigi három forduló során még egyik csapat sem győzött, mindkét félnek nagy szüksége lenne tehát a három pontra. A Haladás mellett szól, hogy új stadionjában még nem kapott ki és hogy eddig a Puskás Akadémiánál nehezebb ellenfelek ellen szerezte egyetlen pontját – írja a haladas.hu. A klub honlapja a vezetőedzőt kérdezte az esélyekről.

Elég ránézni a bajnoki táblázatra, és kiderül, mindkét csapat számára nagyon fontos mérkőzés lesz. Mindhárom meccsüket láttam a felcsútiaknak, véleményem szerint Knezevic és Perosevic nyári távozásával a támadószekcióból hiányzik az igazi minőség a csapatukból. Ami minket illet, bánt a három meccsen kapott nyolc gól, ugyanakkor a szerzett találatok számával elégedett vagyok. Az elmúlt szezonban hatékonyan működött a hátsó alakzatunk, idén ez nem így van. Márpedig egy sikeres csapat alapja a stabil védekezés. Éppen ezért minden edzésen gyakoroljuk az egyéni és természetesen a csapatvédekezést is. Hazai pályán játszunk, ez mindenképpen mellettünk szól – természetesen nyerni akarunk, nagyon fontos lenne megszerezni a három pontot.

Jagodics Márk és Priskin Tamás továbbra is eltiltott, így a Hali 19.30-kor várhatóan a következő összeállításban futki a Rohonci úton: Király – Habovda, Kolcák, Benes, Bosnjak – Grumics, Németh Márió – Mészáros, Rácz, Gaál – Rabusic.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!