KÜlföldön nem ismeretlen fogalom a Futball Éjszakájához hasonló sportrendezvény, amely próbálja még közelebb hozni egymáshoz a szurkolókat és a játékosokat, szakvezetőket. A szakmai titkok mellett bepillantást nyerhetnek az érdeklődők a csapat mindennapjaiba és legbátrabbak akár próbára is tehetik tudásukat, hogy Ők mennyire állnák meg a helyüket profi labdarúgóként.

Eddig ehhez hasonló rendezvény még nem volt Magyarországon, de a szeptember 7-én elrajtoló Futball Éjszakájával hosszabb távon terveznek a szervezők. Első alkalommal 18 helyszínen várják a futball szerelmeseit. Néhány élvonalbeli klub mellé olyan együttesek csatlakoztak, mint a Salgótarjáni BTC, a Nyíregyházi Spartacus FC, a Csákvár vagy a Gergelyiugornya SE. Természetesen Szombathely sem maradhatott ki a rendezvényből.

A Szombathelyi Haladás megújult otthonát bizonyára mindenki látta kívülről. Azonban péntek este a stadiontúrának köszönhetően olyan helyekre is eljuthatnak a szurkolók, ahová eddig csak a játékosok vagy a biztonsági személyzet mehetett. Azonban nem csak a stadiont vehetjük szemügyre közelebbről, hanem a játékosokat is, akik dedikálással várják a zöld-fehér szimpatizánsokat.

Kísérőprogramokból sem lesz hiány, hiszen vetélkedőre is várják a játékos kedvű szurkolókat. Aki pedig elég bátorságot érez magában összemérheti a tudását másokkal, hiszen fejelő, célba rúgó és dekázóverseny is lesz. Ha pedig különlegességre vágyunk, akkor bepillanthatunk a Teqball bajnokságba, valamint az E-sportok világába. Utóbbinál számítógépes játékban kell bizonyítani, természetesen egymás ellen.

A programokon való részvétel regisztráció köteles és egy rendkívül baráti belépőt kell megváltani a helyszínen, amiért egy életre szóló élményt kaphatnak a kicsik és a nagyok egyaránt. Ugyanakkor nem árt sietni a regisztrációval, mert vészesen fogynak a férőhelyek!

Minden további információért kattints IDE!

 

JEGYÁRAK
A karszalag 5-14 éves kor között 100 forintba, 14 év fölött 500 forintba kerül, amit szeptember 7-én az első helyszínen kell megváltani. A nap során ezzel a szalaggal korlátlan helyszín meglátogatható.

REGISZTRÁCIÓ
Több program regisztráció köteles, 14 év alatti gyermekeket azonban nem kell a rendszerbe rögzíteni. Mindössze jelezzétek, hogy melyik programra, hány 14 év alattit hoznátok magatokkal.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!