A húszcsapatos NB II. mezőnyében jelenleg a tizenegyedik helyen áll az ETO FC Győr, amely feljutási álmokat dédelgetett a bajnokság megkezdését megelőzően. Érthető, hogy elégedetlenek a szurkolók és a klub vezetősége is. Ennek ellenére az egyesület menesztett vezetőedzője, valamint a csapat játékosai is megdöbbentek, amikor kiderült nem Mészöly Géza irányítja a továbbiakban a kisalföldieket.

– A játékosok sem értették, nekik is derült égből villámcsapás volt. Ők sem tudták megmondani, hogy mi hiányzott, szinte azt mondták, hogy minden rendben volt, egyedül a hazai győzelem nem volt rendben. A futball az eredményességre megy, és egy tulajdonos dönthet így, de kapkodásnak érzem. Persze lehet, hogy én elfogult vagyok Mészöly Gézával szemben – nyilatkozta saját menesztése kapcsán a tréner az M4Sport riporterének.

Mészöly Géza iránt a Csákvár ellen hazai pályán 3-1 arányú vereséget követően ingott meg végképp a bizalom. Bár a tréner elismerte, hogy otthon ennél többre lett volna szükség. A Haladástól éppen egy esztendeje váltak meg tőle, kisebb kihagyás után ült le a Győr kispadjára. Munka nélkül azonban nem marad, hiszen a nevével fémjelzett utánpótlás egyesületet irányítja továbbra is.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!