Szerdán megkezdődik a bajnokságot a női röplabdások is. Az extraliga nyitófordulójában a Békéscsaba látogat a vasi megyeszékhelyre. A találkozót januárról hozták előre a felek a vendégek kérésére, amelynek eleget tettek a szombathelyiek. Ennek megfelelően a zsinórban ötször bajnokságot nyert viharsarkiak ellen bizonyíthatnak Bokor Lauráék.

A vendégek együttese nem véletlen számít a legerősebbnek. A magyar mag válogatott szintű, a légiósok pedig minőségiek. Ráadásul sokkal hosszabb kispaddal is dolgozhat Kormos Mihály, így mindenképp az Ő sikerüket ígéri a hétközi szezonnyitó mérkőzés.

– Nem mi vagyunk az összecsapás esélyesei – mondta Bedőcs Gergely, a Haladás vezetőedzője. – Maradéktalanul elvégeztük azon feladatainkat, amelyeket a felkészülés elején terveztünk. A BRSE mérkőzését is kielemeztük a lányokkal, felvázoltuk ellenfelünk esetleges gyenge pontjait. Igyekszünk megnehezíteni a Békéscsaba dolgát, de ez nagyon nehéz feladat lesz.

A vasiak trénere hozzátette, hogy a zöld-fehérek keretét még két játékossal szeretnék megerősíteni, így addig elég kicsi lesz a rotáció a csapaton belül. Továbbá hozzátette a szakember azt is, hogy sok nézőt várnak a derbire, akik űzik-hajtják majd a lányokat, mert ez az újjáalakult Haladás is nagyon szerethető lesz.

Dr. Mucsi Péter szakosztályvezető elmondta, hogy az Extraliga-mérkőzésekre a belépőjegyeket rendkívül kedvezményesen lehet megvásárolni. A felnőttek 1.000, míg a diákok 500 forintért válthatják meg a tiketteket. Továbbá kivitelezési fázisban tart egy úgy nevezett komplex bérlet is, amellyel a röplabda, a kézilabda, és a futsal mérkőzéseket is meg lehet majd tekinteni.

Hungast-Haladás VSE – Békéscsaba RSE
2018. október 3. – 19:00
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!