Még az égiek is a szervezőkkel volt, hiszen kellemes, kora őszies időjárás várta azokat, akik a Derkovits-lakótelep szívében található üzletház emeletére látogattak. Itt rendezték ugyanis a Domus Családi Napot. A tartalmas programok mellett játékra is csábították a kilátogatókat, akik értékes nyereményekért versenyezhettek.

Délelőtt kvízjátékra lehetett benevezni, majd a Rádió 1 élő kívánságműsorral lepte meg az érdeklődőket. Ezután az Energy Dance Team bemutatóját csodálhatta meg a közönség. Az egyesület pedig szeretettel várta workshopján a tánc szerelmeseit. A rendezvényen a Galaxy Fitness Club aerobick bemutatójára is sokan voltak kíváncsiak.

– Az egészségmegőrzés és a közös kikapcsolódás mellett a fő mozgatórugója a rendezvénynek, hogy felhívjuk a figyelmet a Derkovits-lakótelepen lévő üzletközpontnak. Sajnos a hosszú évek alatt nagyon leromlott az épület állaga. A Domusban található üzletek tulajdonosaival közös összefogással kívántuk népszerűsíteni a helyet és fel akartuk ébreszteni az itt élőket, minden értelemben – árulta el a rendezvény egyik szervezője Horváthné Németh Szandra.

A gyerekek több helyszínen is kikapcsolódhattak. Népszerű volt az arcfestés, ahol a tündérek mellett, állatfigurákkal, sőt magával Pókemberrel is találkozhattunk. A lufibohóc is nagy sikert aratott, akárcsak az ugrálóvár. A rendezvényen lehetőség volt a Kölyökmentők közreműködésével örökbe fogadni kis négylábúakat. Többen a mai napon már új családot is kaptak ezen a sportos, családi napon.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!