A hétvégi dupla forduló pénteki eredményeiről már beszámoltunk, most pedig jöjjenek a vasárnapi játéknap legfontosabb eseményei, a 13. körből. 

A forduló egyértelmű rangadója volt a Lukácsháza és a Celldömölk összecsapása, a vendég együttes nehéz kezdte jobban a találkozót, ám a második játékrész elején fordítani tudott a Lukácsháza. A hazai előny csupán két percig tartott ki, majd a 76. percben ismét átvette a vezetést a Celldömölk egy büntetőből szerzett góllal, így végül meg is nyerték a találkozót.

A vasváriak ismét bizonyították, hogy bárkit képesek megverni hazai környezetben, ezúttal a Körmend volt az ellenfelük, és bár a vendégek korán vezetést szereztek, a második játékrészben egyenlített, majd egy büntetőből a győztes gólt is megszerezte a hazai gárda.

Nem tudta elhozni a 3 pontot Rumból a második helyen álló Király SZE együttese, hiába vezetett kétszer is a találkozón a szombathelyi gárda, a rumiak először 0:2-ről, majd 2:3-ról is felálltak és 1 pontot sikerült is otthon tartaniuk.

Egyaránt döntetlent ért el hazai pályán a Jánosháza és a Csepreg is, előbbi az Egyházasrádóc, utóbbi az Ikervár ellen.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!