Az egy héttel ezelőtti kisiklást sikerült maximálisan feledtetnie a Kútház Haladás VSE futsal csapatnak. A Veszprém ellen elveszített veretlenséget követően Budaörsön lépett pályára a zöld-fehér együttes. Ezúttal pedig nemcsak a labdabirtoklásban és a helyzetek számában, hanem gólok tekintetében is felülmúlta ellenfelét a Hali.

A tapogatózó játékot követően magához ragadta a kezdeményezést a vasi együttes. Tetszetős támadásokat vezettek és jelezték, hogy nem adják alább a három bajnoki pontnál. A vezető gólig nyolc percet kellett várni – ekkor Dróth villant és lőtt a kapuba. Aztán alig két perc alatt újabb két találatot szerzett a Haladás. Ráadásul a hazaiak kapusa, Vámosi a kiállítás sorsára jutott, ezzel tovább nőtt a szakadék a két együttes között.

A szünet után sem változott sokat a játék képe. Az Aramis nem tudott mihez kezdeni a szombathelyiek agresszív és gyors támadásaival. Hajmási góljára egy ellenakciót követően Juhász még válaszolt, de Simic és a mérkőzés hőse, Dróth is betalált, ezzel beállítva a 6-1-es végeredményt. Ezúttal nemcsak mezőnyben, hanem a helyzetek kihasználásában is kimagaslót nyújtott a Hali, amely megérdemelten nyert.

Az eredeti forgatókönyv szerint a Kútház Haladás VSE ezen a héten pénteken játszott volna még egy találkozót a Csömör otthonában. Ezt az összecsapást azonban egyeztetéseket követően 2019. január 11-re módosították a felek, így legközelebb egy hét múlva, november 20-án lép pályára a Haladás, akkor a Dunaferr látogat a Rohonci útra.

Aramis SE – Kútház Haladás VSE 1-6 (0-3)

Haladás: Sásdi, Matyi, Gyimesi (kapusok) – Michel Melo, Simic, Dróth, Vas, Hajmási, Horváth P., Sipos, Leo Mendes, Péter.
Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerző: Juhász illetve Dróth 3, Simic 2, Hajmási.
Kiállítva: Vámosi (Aramis)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!