Pontos és határozott játék lehet a körmendi győzelem kulcsa, legalábbis a szurkolók szerint. Az Alpok-Adria Kupában szereplő Egis Körmend eddig kiegyensúlyozott teljesítménnyel kétszer nyertek és egyszer – Csehországban – veszítettek. Ezzel pedig elérhető közelségbe jutott a továbbjutó helyek egyikének megszerzése is. A kérdés, kedden melyik arcát mutatja a Körmend?

A bajnokságban hosszú hetek óta tartó veretlenségi sorozatot produkáltak Antonis Constantinides vezetőedző irányításával a piros-feketék, a szurkolók legnagyobb örömére. A Decin otthonában elszenvedett vereséget leszámítva, mindkét fronton jó és eredményes játékkal rukkoltak ki Ferenczék. A grazi odavágón 84-71 arányban nyertek a vasi kosarasok.

Azon a mérkőzésen Price, Ferencz és McNeaill volt a Körmend nyerőemberei. Előbbi 20, míg utóbbi két játékos 12-12 pontig jutott az UBSC Graz ellen. Egyetlen kérdés maradt csupán: elég idő jutott a vasi kosarasoknak a pihenésre? Hiszen szombaton még a Szeged ellen játszottak bajnoki mérkőzést. A válaszig azonban várni kell, kedd este 18 óráig.

Egis Körmend – UBSC Graz
2018. november 20. – 18:00
Körmend / Alpok-Adria Kupa

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!