A mai világban nagyon nehéz a gyerekeket sportolásra ösztönözni. A számítógépek és okostelefonok bűvöletében élő fiatalok számára viszont egy követendő példa lehet Oláh-Vadász Zoltán, a Skorpió Box Club versenyzője. A tehetséges öklöző hónapok óta szállítja az eredményeket, így a horvátországi nemzetközi megmérettetésen várható volt tőle egy érem. Bejött a számításunk!

Oláh-Vadász Zoltánnak három napon keresztül kellett bizonyítania. A keménykötésű szerb és horvát ellenfelét felülmúlva jutott döntőbe. Ott egy szoros találkozón végül alulmaradt, de az ezüstérem is fényesen csillog. Ha pedig hozzávesszük, hogy a Kozma Szerszámáruház és a Hunarysport közös serlegét is kiérdemelte, Zolinak nincs oka panaszkodnia a novemberi hónapra!

A díjátadóra a hétfő esti edzésen került sor. Már javában dolgoztak Varga Roland irányításával az öklözők, amikor a Hungarysport stábja megérkezett. A serleg átadását követően jogosan járt a taps a társaktól Oláh-Vadász Zoltánnak, aki megilletődve vette tudomásul, hogy teljesítményét az újságírók is elismerik. A fotó elkészítését követően aztán ismét munkába álltak a sportolók, hiszen az élet nem állhat meg egy serleg miatt!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!