Pezsgődurranások, a virsli- és kocsonyahalmon túl akadt sportesemény a vasi megyeszékhelyen is, hála a Szombathelyi Futóklubnak. Pátkai Attiláék kezdeményezéseiről rendszeresen beszámolunk a Hungarysport hasábjain is. Ezúttal egy hamisítatlan Szilveszteri Óévbúcsúztató kocogásra várták a sportbarátokat. Résztvevőkből pedig nem volt hiány.

A fiatalok és idősebbek magukkal hozták a jókedvüket és futócipőjüket. Akadt olyan is, aki a kutyájával érkezett a Csónakázó tó partjára. Ráadásul többen vicces jelmezt öltöttek. Többen bohócként vágtak neki a távnak, de akadt Piroskára hajazó öltözék is. A jókedvű bemelegítés után megindult a több tucat fős sereg és egy kört róttak a város legimpozánsabb tava körül.

Ezután a társaság a belváros felé vette az irányt és még arra is maradt idejük, hogy a Szentháromság szobor tövében készítsenek egy csapatfotót. Végül mivel is zárulhatna egy szilveszteri kocogás, mint az elmaradhatatlan koccintás! Abban biztosak lehetünk, hogy 2019-ben is hasonló rendezvényekhez csatlakozhatnak a futás szerelmesei.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!