Az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján kerekedett felül az OKC Thunderen a Boston Celtics!

Kyrie Irving 30 pontjával és 11 gólpasszával a Bostoni oldal legeredményesebb játékosa. Marcus Morris 19 ponttal, Marcus Smart pedig 18 ponttal segítette a Bostont a győzelemhez. A magasember, Al Horford 17, míg Daniel Theis a cserepadról 14 pontot szerzett.
A Boston sorozatban negyedik győzelmét aratta és összesen kilencet nyert meg az utóbbi tíz mérkőzéséből.

Paul George 37 pontot dobott és Russel Westbrook megszerzete 19. tripla-dupláját a szezonban, 22 ponttal, 16 gólpasszal, valamint 12 lepattanóval.
Steven Adams és Dennis Schoeder 16-16 pontot szerzetek a találkozón, hasonlóan jól játszott Jerami Grant is, aki 15 pontot szerzett.

A végletekig szoros, izgalmas mérkőzés összefoglalója IDE kattintva érhető el!

A forduló kiemelkedő teljesítményei:

Kawhi Leonard felépült sérüléséből, első mérkőzésén azonnal 18 pontot, valamint 5 lepattanót szerzett.

Pályára lépett New York-ban a frissencserélt Dennis Smith Jr. valamint Deandre Jordan! Jordan 12 pontos, 12 lepattanós dupla-duplát, Smith pedig 8 pontot és 6 gólpasszt ért el a találkozó során. Sajnos sem az a két friss játékos teljesítménye, sem Kevin Knox (17 pont) kiemelkedő játéka nem volt elég a győzelemhez.

A cserepletykák egy része még mindig a Memphis két veteránjáról szól. Mai teljesítményükkel mindketten csak javítottak csereértékükön. Mike Conley 25 pontot és 8 lepattanót, Marc Gasol pedig 24 pontot és 9 lepattanót szerzett a mérkőzésen.

A forduló eredményei:

Memphis Grizzlies 96-84 New York Knicks
Oklahoma City Thunder 129-134 Boston Celtics
Los Angeles Clippers 103-121 Toronto Raptors

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!