Nehéz feladat várt a hétvége során a Répcelaki SE tekéseire, akiknek ráadásul hosszú utat kellett megtenniük soron következő Szuperliga rájátszásos meccsére, hisz egészen Szegedig utaztak. 

A csongrádi csapat esélyeshez méltóan kezdte a találkozót, a nyitó párosokban mindkét szettjüket hozták, Szél Tibor Molnár Pált (635-575), Kiss Norbert pedig ifj. Móricz Zoltánt múlta felül (646-612).

A második körben a mindig remekül játszó Zapletán Zsombor révén a Répcelak begyűjtötte az első pontot (650-622), Vörös Milán viszont nem tudta egalizálni az állást a rutinos Karsai László ellen (642-581), így a vége előtt szinte kisebb csodára lett volna szükség a répcelakiak fordításához.

A záró sorozatban a korábban Répcelakon is megforduló ifj. Brancsek János dolgát nem tudta megnehezíteni Horváth Zoltán (650-595), Kakuk Levente viszont remekelt, és a nap legjobb eredményével, 665 fával múlta felül Jovan Calicot, illetve az őt cserével váltó Danóczy Richárdot, de a Szeged így is magabiztosan, összesítésben 6-2-es (3779-3678) győzelmet aratott.

Forrás: repcelakisport.hu

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!