Igazán pikáns mérkőzésre van kilátás szombat este, hiszen a Jászberény együttese látogat Körmendre. A vendégek ugyanis az idei bajnokság során szép lassan masszív élcsapattá nőtték ki magukat és némiképp meglepetésre már a tabella második helyén állnak. Ehhez persze szükséges volt az Egis Körmend veresége is, akik legutóbb Kecskeméten kaptak ki.

Hogy mennyire egységes csapat a Jászberény, jól mutatja, hogy az idei bajnokság során néhány ponttal tudták csak a riválisok legyőzni. A körmendi kosarasok is csak 90-88 arányban győzedelmeskedtek az idegenbeli első felvonás alkalmával. A JKSE kerete ráadásul nagyon jól össze van rakva, köszönhetően Nikola Lazic mesternek és feltett céljuk, hogy visszavágjanak a korábbi vereségért.

Persze ehhez a Körmendnek is lesz egy-két szava, akik nagyon szeretnének bizonyítani a kecskeméti kisiklást követően. Ehhez viszont sokkal pontosabb támadójátékra lesz szükség és a védekezés terén is újat kéne mutatni. Ami azért nehezíti meg Matthias Zollner vezetőedző dolgát, mert egy héttel később ismét farkasszemet néznek a Jászberény csapatával, igaz akkor már a Magyar Kupa-negyeddöntőben.

Egis Körmend – JP Auto-Jászberényi KSE
2019. február 9. – 18:00
Körmend, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!