Február 9-én – immár másodszor a tavalyi évben debütáló új helyszínen – a volt Linde Étteremben került sor a 2019-es Répcelaki Sportbálra, amelyen a szokásoknak megfelelően díjazták az elmúlt év legjobb sportolóit is. 

Fotó: Bogdán Mónika

Nagy érdeklődés övezte az évente hagyományosan megrendezésre kerülő eseményt, közel 200 sportoló és sportszerető ember jelent meg.

A hivatalos program a díjátadásokkal kezdődött, a Répcelaki Sportegyesület szakosztályainak legjobb sportolóit tüntették ki: a kézilabdásoknál Sándor Ágota, a kosárlabdásoknál Silnicki Zoltán, a tekéseknél Horváth Zoltán, a labdarúgóknál pedig Tóth Dávid vehette át a díjat.

Ezen felül a vezetőség nevében a leköszönő elnökségi tagoknak is megköszönték a munkáját.

Szintén a hagyomány része, hogy Répcelak Város Önkormányzata, illetve a Humánpolitikai Bizottság megválasztja az év sportolóját. A rangos elismerést ezúttal a Szuperligás tekecsapat játékosa, a korábban (hivatalosan még zalaegerszegi színekben) U23-as világbajnoki aranyérmet szerző, Répcelakon több Szuperliga bronzérmet, és NBC-kupa győzelmet is jegyző Vörös Milán kapta, akinek Szalainé Kutasi Ildikó, az illetékes bizottság elnöke, valamint Szabó József polgármester adta át az elismerést.

Fotó: Bogdán Mónika

Balassa a Péter, a megyei I. osztályban szereplő labdarúgócsapat régi-új edzője a Répce TV-nek adott rövid interjújában elmondta, a keret már készen áll a tavaszi szezonra, az érkezők mellett akadtak olyanok is, akiknek megköszönték az eddigi munkát.

A formalitások után következett a szombathelyi Galaxy akrobatikus rock&roll csapat előadása, az est hátralevő részében pedig a helyi Spontán együttes szolgáltatta a talpalávalót.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!