Március 10-én rendezte meg saját versenysorozatának újabb fordulóját a Szombathelyi Darts Club Sportegyesület. A megmérettetésre ezúttal is rengetegen érkeztek, szinte egymást taposták az emberek a sorsolást követő pillanatokban. a nyolc csoportba osztott versenyzők között több ismerős arc is akadt. Ott voltak az indulók között az SZDCSE fiatal, feltörekvő játékosai.

No és természetesen Pósfai ‘Mixi’ Miklós is, aki a tavalyi Aero Open összetett pontversenyében a legjobbnak bizonyult. Úgy tűnik, hogy a bajnoki címét szívesen megőrizné, hiszen az első három fordulót magabiztosan nyerte, ezzel nagy előnyre szert téve. Intő jel volt viszont, hogy az MDL előző játéknapján a januárban amatőr bajnoki címet szerző Kovács Zsolt legyőzte a címvédőt.

A negyedik fordulóra 41 fő érkezett, akik igazán élvezetes mérkőzéseket vívtak egymással. A csoportkör után a legjobbak már az egyenes kiesési rendszerben bizonyíthattak, de a játéknap végén egyértelművé vált, hogy Pósfai Miklóst idén nem lesz egyszerű legyőzni és ezt a fordulót is bezsebelte a címvédő, aki összetettben tovább növelte az előnyét.

A dobogó második helyét Kámán Lehel érdemelte ki. A harmadik helyen pedig Németh Albert és Kozmor József végzett. Összesítésben Pósfai Miklós már tekintélyes előnnyel vezet. Viszont a dobogó többi fokáért még nagy a versenyfutás. Németh Albert, Kámán Lehet és Kovács Zsolt is nagyot lépett előre a tabellán.

Aero Open 2019 – IV. forduló

1. Pósfai Miklós
2. Kámán Lehel
3-3. Kozmor József és Németh Albert

 

Aero Open 2019 – Összesített pontverseny:

1. Pósfai Miklós 128 pont
2.Szajkó Roland 60 pont
3-3. Kámán Lehel és Németh Albert 56-56 pont
5-5. Kovács Zsolt és Pálos Tamás 40-40 pont

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!